‘Zen & fit @home’

Helder en fit, zonder fitness centrum...

Heb jij je voorgenomen om dit jaar meer te bewegen, maar geraak je niet in het fitness centrum, de yoga les,... ? Wens jij meer harmonie en balans in je leven?  Dan heb ik wat jij zoekt: 'Zen & fit @ home'. 

In plaats van ieder jaar je fitness of yoga abonnement te betalen leer/coach ik jou in verscheidene sessies, over een periode van 52 weken, bij jouw thuis, hoe je dagelijks jouw fitheid en gezondheid thuis in handen kunt nemen.  Je kunt het pakket levenslang beoefenen en je zult er levenslang voordelen van hebben.

 

 

Zen en Fit

ZEN: Zou jij graag iedere dag starten met een heldere, ontspannen geest en energiek lichaam?

De positieve invloeden van (prana) ademhalings- en ontspanningsoefeningen zijn intussen reeds lang gekend en bewezen:

  • Minder stressgevoelig
  • Meer harmonie en balans
  • Meer energie

 

 

FIT: Heb je altijd al willen genieten van een fit lichaam maar kom je er niet toe naar een fitness centrum te gaan?  Dan is 'zen en fit @home' iets voor jou.

 

-> Ik heb uiteindelijk het beste van de oosterse en westerse training samengebundeld in 30 minuten, die je bij het ochtendgloren (of later) kunt uitvoeren.

 

 

Dagelijkse heel kleine haalbare stapjes

* ‘Dat kan ik niet' denk je?  Dat kun je wel, denk ik.  Je hoeft geen sportief verleden te hebben. We kijken wat voor jou haalbaar is.  Een intelligent stappenplan, waar telkens kleine haalbare stapjes genomen worden, zal je van meet af aan motiveren om verder te gaan.  

*Word je eigen coach: Je krijgt een eigen coachingmap waar je na iedere oefening je prestatie noteertDat je je prestatie stapje voor stapje ziet toenemen, dat is je beste motivatie.  

* ZEN: De eerste weken zijn vooral bedoeld om stap voor stap wat tijd vrij te maken in de ochtend voor enkele meer 'oosterse' oefeningen.

* FIT: Daarna zullen we, stap voor stap, verschillende (korte) doelgerichte fitness oefeningen toevoegen aan jouw pakket.

* Je zult je in je leven veel energieker voelen, wat je nog meer motiveert om je deze goede gewoonte nog meer eigen te maken.

 

 

Wat krijg je

1) 52 weken opbouw periode met 7 x 2 uur zen & fit sessies
2) een yoga mat
3) jouw gestructureerde 'zen & fit' coachingpakket
4) Ik kom aan huis.
.
(een chronometer/timer is handig, deze zit in de meeste smartphones)
(contacteer mij indien je meer dan 30 km van 8700 Tielt woont)

 

 

De opbouw van jouw pakket

* 1e sessie: week  1:   Oosterse technieken = grootste blok

* 2e sessie: week  3:   evaluatie + blok motoriek

* 3e sessie: week  5:   evaluatie + blok lenigheid

* 4e sessie: week 10:   evaluatie + blok snelheid

 * 5e sessie: week 15:   evaluatie + blok kracht

 * 6e sessie:  week 20:   evaluatie + blok evenwicht

* 7e sessie: week 52:  evaluatie + feedback + uitdiepingstraining

 

 

Hoe ben ik daartoe gekomen?

Als master in de lichamelijke opvoeding met studie oriëntering  fysieke activiteit, fitheid en gezondheid werkte ik in het buitenland als windsurf instructeur.  In de zomer van 2007, op  een Grieks eiland, raakte ik ernstig gewond met verlamming tot gevolg.  

Tijdens mijn meer dan 10 jaar durende revalidatie werd ik uitgedaagd om op zoek te gaan naar een levenswijze die leidt naar fysieke en geestelijke gezondheid.  Ik heb mijzelf stap voor stap de gewoonte aangeleerd om vroeg onder de veren te duiken.  Daardoor word ik wakker bij het ochtendgloren.  

Dan heb ik voor dag en dauw rustig de tijd om mijn ochtend 'zen & fit' te doen.

Dit ernstig ongeval en de intense revalidatie hebben mijn interesse in, en begrip van het menselijk potentieel verdiept en hebben mijn motivatie nog doen toenemen om bij te dragen tot de menselijke fysische en psychologische gezondheid en fitheid.   Daarom bied ik mijn 'Zen & fit @home' ook aan jou aan en ik hoop dat je de positieve effecten ervan zult ervaren, net als ik.

Ik doe nog steeds, iedere ochtend, met plezier, mijn 'zen en fit'.  

 

 

Tarief 'Zen en fit @home': 799 euro

 

 

Heb je altijd al willen (her) starten met sporten maar er nooit toe gekomen? Laat mij jou helpen met jouw goede intentie!
Reserveer vandaag.

 

boek jouw pakket

  0485 / 84 40 83
miguel.milo.depuydt@gmail.com
Hazelaarkouter 18, 8700 Tielt
 .