Wie ben ik

Mijn naam is Miguel Milo Depuydt.  Na mijn studies werkte ik tijdens het zomerseizoen in het buitenland in de sport- en toerismesector.  In het winterseizoen werkte ik als fitness instructeur en soms gaf ik snowboard les.

Toen ik op een Grieks eiland was voor een zomerseizoen raakte ik ernstig gewond.  Enkele uren na het ongeval bracht een helikopter mij naar het ziekenhuis te Rhodos. 

.
.

Enkele weken later werd ik overgebracht naar het universitair ziekenhuis te Gent waar ik meer dan een jaar verbleef.  Tijdens mijn meer dan 10 jaar durend herstel ben ik uitgedaagd op vele vlakken.  Ik ben op zoek gegaan naar een levenswijze die leidt naar gezondheid. Ik was verplicht al mijn wilskracht en kennis van het menselijk lichaam aan te wenden om mijn herstel te versnellen.

Tijdens mijn revalidatie ontdekte ik de positieve effecten van het ontvangen van massage en ik ben mij daarin beginnen verdiepen.

.
.

Na 10 jaar revalideren ben ik gestart als professionele masseur. 

Het is mijn missie om het heilzame effect van het ontvangen van massages, dat ik heb ervaren, door te geven aan andere mensen.

.
.

Ongeveer rond de tijd dat ik startte als masseur ben ik begonnen met kitesurfen, stap voor stap.

.

Opleidingen:

  • Master in de lichamelijke opvoeding - studie oriëntering fysieke activiteit, fitness en gezondheid (KU Leuven - Marseille)
  • Hoofdopleiding massage (Schoonheidsschool)
  • Sportmassage (Schoonheidsschool)
  • Shiatsu (Shiatsu academie)
  • Lomi Lomi (Welness academie)
  • Ayurvedische massage (Welness academie)
.
.
 
 -> Naar home pagina:  klik hier