Over mij

Wie ben ik

Mijn naam is Miguel Milo Depuydt.  Ik studeerde af aan de KU Leuven als master in de lichamelijke opvoeding.  De 4 daarop volgende jaren verfijnde ik mijn vaardigheden als windsurf, snowboard en fitness instructeur zowel in België als in het buitenland.

Tijdens een werkopdracht op een Grieks eiland in 2007 raakte ik ernstig gewond en verlamd.  Een helikopter vloog mij naar het ziekenhuis in Rhodos.  Daarna werd ik met een doktersdispatch overgevlogen naar het universitair ziekenhuis te Gent waar ik anderhalf jaar verbleef.  Tijdens mijn meer dan 10 jaar durend herstel ben ik uitgedaagd op ieder vlak en was ik verplicht al mijn wilskracht en kennis van het menselijk lichaam aan te wenden om mijn herstel te versnellen.  Ik ben heel dankbaar voor de vele hulp van familie en vrienden.

 

 

Tijdens mijn revalidatie ontdekte ik de helende effecten van verscheidene vormen van massage en ik ben mij daarin beginnen verdiepen.  Ik bied jou een moment van pure ontspanning.  Een element dat perfect past in een gezonde levensstijl.  Het is een natuurlijke behandeling die je helpt om evenwichtig in het leven te staan.  Gun jezelf maandelijks een pauze, bel vandaag.

 

 

 

Deze intense revalidatie hebben mijn interesse in, en begrip van het menselijk potentieel verdiept en hebben mijn motivatie nog doen toenemen om bij te dragen tot de menselijke fysische en psychologische gezondheid en fitheid. 

Ik ben op zoek gegaan naar een levenswijze die leidt naar fysieke en geestelijke gezondheid.  Uit deze zoektocht is uiteindelijk 'zen en fit' ontstaan.  Ik bied mijn 'Zen & fit @home' ook aan jou aan en ik hoop dat je de positieve effecten ervan zult ervaren, net als ik.  Ik doe mijn Zen en fit nog steeds met plezier. 

Na 10 jaar revalideren ben ik begonnen met kitesurfen.  Ik train nog steeds bijna dagelijks.

 .
 .

contact

0485 / 84 40 83
miguel.milo.depuydt@gmail.com
Hazelaarkouter 18, 8700 Tielt
Je ontvangt een antwoord binnen de 24 uur.
 
 
 
 -> Naar home pagina:  klik hier