Wie ben ik

Mijn naam is Miguel Milo Depuydt.  Ik studeerde af aan de KU Leuven als master in de lichamelijke opvoeding.  De 4 daarop volgende jaren verfijnde ik mijn vaardigheden als windsurf, snowboard en fitness instructeur zowel in België als in het buitenland.

Tijdens een werkopdracht op een Grieks eiland in 2007 raakte ik ernstig gewond.  

 

 

Een helikopter bracht mij naar het ziekenhuis te Rhodos.  Enkele weken later ben ik overgebracht naar het universitair ziekenhuis te Gent waar ik anderhalf jaar verbleef.  Tijdens mijn meer dan 10 jaar durend herstel ben ik uitgedaagd op ieder vlak en ben ik verplicht al mijn wilskracht en kennis van het menselijk lichaam aan te wenden om mijn herstel te bevorderen. 

Dit ernstig ongeval en de intense revalidatie hebben mijn interesse in, en begrip van het menselijk potentieel verdiept en hebben mijn motivatie nog doen toenemen om bij te dragen tot de menselijke fysische en psychologische gezondheid en fitheid.  Tijdens mijn revalidatie ontdekte ik de helende effecten van verscheidene vormen van massage en Shiatsu en ik ben mij daarin beginnen verdiepen.

 

 

Uiteindelijk ben ik gestart als professionele masseur.
Na 10 jaar revalideren ben ik begonnen met kitesurfen.
.

Een massage is een moment van pure ontspanning. Een element dat perfect past in een gezonde levensstijl. Massages worden al heel lang toegepast als een eenvoudige therapeutische behandeling. Een massage kan veel betekenen voor je mentale en fysieke gezondheid. Het is een natuurlijke behandeling die je helpt om meer in balans te komen in het leven. Gun jezelf elke maand een pauze.

 .
 .

contact

0485 / 84 40 83
info@miguelmilo.com
Hazelaarkouter 18, 8700 Tielt
 
 
 
 -> Naar home pagina:  klik hier