1. Hawaïaanse massage

Beknopt:

In deze prachtige massagevorm werkt de massagebeoefenaar hoofdzakelijk met de voorarmen en voert als het ware een dansritueel uit op je lichaam.  U voelt de ritmes en bewegingen van sprankelende watervallen en rustgevende oceaangolven.

Meer info:

Hawaïaanse massage of Lomi lomi is een massagetechniek, ontstaan uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaïaanse eilanden. “Lomi” is het Hawaïaanse woord voor massage maar betekent ook “aanraken met de fluwelen pootjes van een tevreden kat”.  De Mana of levensenergie stroomt naar elke plek in het lichaam, waardoor spanningen en blokkades vrijkomen en de gezondheid wordt gestimuleerd.  Na de massage voelt u zich als herboren.

-> Effecten van de Hawaïaanse massage

Na deze massage zult u zich meer vitaal en ontspannen voelen. De Hawaïaanse massage heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen.  Uw bloedsomloop verbetert en deze massage heeft een gunstige uitwerking op de organen. Uw spijsvertering en stofwisseling zal verbeteren waardoor deze massage ook ontgiftigend werkt. Het verhelpt oedeem, vermindert pijn, verbetert de mobiliteit van de gewrichten en versoepelt de lichaamsbeweging.

-> Massagetechnieken

De Hawaïaanse massage is een massage waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van de voorarmen. Het is een rustige ritmische massage, gericht op ontspanning en genezing. Warmte is van groot belang voor een diepe ontspanning.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen

Klik hier voor de massage hoofdpagina

 
  60 minuten heerlijke Hawaïaanse massage: 60 euro,  90 minuten: 80 euro.
 
 0485 / 84 40 83
miguel.milo.depuydt@gmail.com